Mijn aanpak

● Zelfstandig werker en meedenker
Wat voor tekst je ook wilt, je kunt het met een gerust hart aan mij overlaten. Ik werk zelfstandig, draag onderwerpen aan, denk mee en adviseer hoe je je boodschap effectief en aantrekkelijk kunt overbrengen.

● Prettige en representatieve benadering
Ik benader interviewkandidaten, medewerkers (van uitvoerend tot directeur) en relaties op een prettige en representatieve manier en stel hen op hun gemak. Naar wens stem ik de tekst vóór levering af met geïnterviewden. Mijn werk plan ik zo dat ik de deadlines haal, zonder de geïnterviewden te hoeven opjagen.

● Lezer is uitgangspunt
De lezers houd ik altijd scherp in het oog, wat ik ook schrijf of redigeer. Wat prikkelt hen? Wat zouden zij willen weten? Welke informatie is nodig, welke overbodig? Hoe kan ik een artikel of boodschap zo presenteren dat mensen het willen lezen en de informatie aankomt?

● Tevreden opdrachtgevers
Resultaat: aantrekkelijke heldere teksten en tevreden opdrachtgevers. Met sommige opdrachtgevers werk ik samen sinds de jaren negentig.

< Terug
Mijn plezier
Mijn kracht
Mijn cv
Mijn collega’s

Contact
Facebookgoogle_pluslinkedinmail